Wc ontstoppen IJsselstein

Het water spoelt moeizaam door uw wc. Soms zelfs helemaal niet. Dat is erg vervelend, zeker als u haast heeft en al uw kinderen ineens naar de wc moeten. Of als als u bezoek verwacht van de hele familie. Zelf de wc ontstoppen is vaak ook geen optie, want niet alle doe-het-zelfmiddelen doen wat ze beloven. Het enige dat helpt, is onze rioolvakman uit IJsselstein bellen. Hij doet namelijk altijd wat hij belooft!

Voordelen van professionele wc ontstopping

Als u een specialist inschakelt, dan verwacht u ook dat hij zijn werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoert. Voor een goede prijs uiteraard. Maar als u onze expert belt, beloven we u meer dan dat!

 • U kunt rekenen op milieuvriendelijke ontstoppingsmethodes.
 • U krijgt vrijblijvende adviezen over het onderhoud van uw wc en riolering.
 • Onze expert komt uit uw regio. Zo houden wij de voorrijkosten betaalbaar!
 • Onze expert is ook in het weekend en op feestdagen werkzaam.
 • Ook na ingreep mag u onze expert altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Kosten wc ontstoppen IJsselstein

Hoeveel moet u betalen voor een ingreep van onze expert? Dat is de eerste vraag die klanten ons stellen. Helaas kunnen we hier niet altijd meteen antwoord op geven. Als u ons belt voor een afspraak weten we namelijk nog niet precies wat uw wc blokkeert en hoe hardnekkig deze blokkade is. Onze specialist moet eerst een goed beeld krijgen van de situatie voordat hij u de kosten opgeeft. De volgende vragen zijn dan bepalend:

 • Waardoor wordt de verstopping in uw wc veroorzaakt?
 • Hoe diep zit deze blokkade?
 • Wat is de staat van uw riool?
 • Heeft u al vaker last gehad van een geblokkeerde wc?
 • Is er sprake van een ernstiger rioolprobleem? Zijn er leidingen verschoven of gebroken waardoor de afvoer van de wc niet naar behoren werkt?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de wc te ontstoppen?
 • Met welke materialen en gereedschappen moet gewerkt worden om het probleem op te lossen?

Tips voor een goed werkende wc

Een goed werkende wc is vrijwel altijd het resultaat van goed onderhoud. Toegegeven, aan een gebroken leiding kunt u niets doen, maar de reinheid en de staat van de pot heeft u wel zelf in de hand. Met deze tips - voor zover ze al niet bij u bekend zijn - helpen we u graag op weg.

 1. Gebruik dun wc-papier. Dik papier zorgt sneller voor blokkades.
 2. Uw wc is enkel geschikt voor de afvoer van menselijke afvalresten en water. Spoel daarom niets anders door, zoals etensresten of vetresten!
 3. Ontkalk uw wc eens per maand met schoonmaakazijn.
 4. Vul uw spoelbak eens per maand met soda en heet water. Trekt u door, dan zorgt de soda voor een lichte reiniging van uw wc.
 5. Gebruik nooit chemische ontstoppingsmiddelen als u (weer) eens te maken krijgt met een geblokkeerde wc. Deze zijn milieuvervuilend en zeer slecht voor uw leidingen.

Bel ons nu voor wc ontstopping in IJsselstein!

Reken nu af met uw geblokkeerde wc, bel onze riooldeskundige in IJsselstein. Hij kan alle soorten verstoppingen oplossen, ongeacht hoe hoog u woont of werkt. Al onze vakmannen zijn het hele jaar door inzetbaar, dus ook in het weekend en op feestdagen. Heeft uw opdracht spoed? Wij zorgen voor razendsnelle service!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!