Afvoer verstopt IJsselstein

Ho daar! Wist u dat chemische ontstoppingsmiddelen erg slecht zijn voor uw leidingen en voor het milieu? Onze rioolvakman in IJsselstein heeft een veiligere en betere oplossing. Is uw afvoer verstopt en bent u toevallig op zoek naar professionele hulp? Vanaf nu helpen wij u graag verder.

Onze diensten bij uw verstopte afvoer

Vet, haren en zeepresten zorgen weliswaar voor de meeste verstoppingen, maar het probleem kan ook te wijten zijn aan een defecte leiding. Onze specialist komt daarom goed voorbereid aan. In zijn auto ligt namelijk al het nodige gereedschap voor ontstopping, reparatie en inspectie. Wat kunt u zoal verwachten?

 1. Verstoppingen worden met de hand of mechanisch verwijderd, bijvoorbeeld met een ontstoppingsveer, verenmachine of hogedrukslang.
 2. Inspecties worden uitgevoerd met een rioolcamera of rookgenerator. Dit laatste apparaat wordt ingezet om bronnen van stankoverlast op te sporen.
 3. Voor reparaties is soms meer tijd nodig. Het hangt ervan af hoe groot de schade is.

Afvoer verstopt? Zo bepalen we de kosten

Onze vakmannen houden de kosten voor een behandeling graag betaalbaar. Dit betekent dat zij graag met u meedenken, want niet alle verstoppingen verlopen namelijk zonder reparatie. En omdat de aanpak per situatie kan verschillen, kunnen wij geen vaste prijzen op onze website vermelden. Wilt u toch alvast wat zekerheid? Dan kunt u ons nu al bellen voor een schatting van de prijs.

Onze service bij een verstopte afvoer

Waarom zou u voor onze rioolvakman kiezen als u zo nog twintig andere concurrenten kunt bellen? U kiest voor ons omdat wij bekend staan als eerlijk, vakkundig en betrouwbaar. Wij brengen dit op de volgende manieren tot uiting:

 1. U krijgt altijd binnen 24 uur hulp.
 2. U krijgt altijd hulp van een lokale vakman.
 3. U krijgt eerlijke adviezen: hoe voorkomt u dat wij moeten terugkomen?
 4. U krijgt een zeer duidelijk overzicht van de werkzaamheden en de kosten. Geen fratsen, wel concrete resultaten!
 5. U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Afvoer verstopt: gebruikt u toch chemische ontstoppers?

Voordat wij bij u langskomen, willen we u even waarschuwen. Het is namelijk mogelijk dat u al chemische ontstoppingsmiddelen heeft gebruikt om de verstopte afvoer te verhelpen. In dat geval moet u onze vakman hiervan op de hoogte brengen, want het middel kan opspatten en hem verwonden als hij aan uw afvoer werkt. Daarnaast hebben chemische ontstoppingsmiddelen ook andere nare eigenschappen:

 • Ze vervuilen het milieu.
 • Ze verstoren de waterzuivering.
 • Ze kunnen leidingen doen smelten of op zijn minst sneller doen slijten.

Is uw afvoer verstopt? Contacteer ons meteen!

Een hardnekkige verstopping levert al genoeg stress op, laat staan dat daar nog lekkages of stankproblemen bij komen kijken. Wilt u erger voorkomen? Wilt u vandaag nog gebruik kunnen maken van uw sanitair? Bel ons dan nu voor een afspraak en open de deur voor onze vakman uit IJsselstein!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!